I skæringspunktet mellem teknologi, processer og ressourcer er behovet for fremragende projektledelse steget sammen med efterspørgslen efter kompetente konsulenter, da endnu flere virksomheder til stadighed står over for organisatoriske ændringer. I lyset af denne udvikling blev Consultlocus grundlagt i 2005 som en lille uafhængig konsulentvirksomhed, der siden har udviklet sig til en etableret virksomhed, der forbinder virksomheder, mennesker og teknologi.

I dag leverer Consultocus til en bred vifte af virksomheder, hvor vi er yderst succesfulde i at tilpasse de rigtige profiler til vores kunders specifikke behov.

For at skabe en synlig og langvarig værdi for vores kunder sikrer vi, at vores konsulenter lever op til forventningerne om at anvende agile metoder, med fokus på fleksibilitet, hyppig testning, målretning og fortsat prioritet i retning af de forventede fordele, der vil skabe mest værdi for vores kunders forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *