Vanwege de kruising tussen technologie, processen en middelen, is de behoefte aan een uitstekend project management toegenomen, samen met de vraag naar competente consultants, als nog steeds meer bedrijven voortdurend geconfronteerd met organisatorische veranderingen. In het licht van deze ontwikkeling, Consultlocus werd opgericht in 2005 als een klein onafhankelijk adviesbureau dat sindsdien is geëvolueerd tot een gevestigde onderneming verbinden van bedrijven, mensen en technologie.

Vandaag, Consultlocus levert consultant diensten aan een breed scala van complexe projecten, waar we zijn zeer succesvol in het afstemmen van de juiste profielen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Met het oog op een zichtbare en langdurige waarde voor onze klanten te creëren, zorgen we ervoor dat onze consultants voldoen aan de verwachtingen van het gebruik van Agile methoden, gericht op flexibiliteit, frequent testen, targeting en voortdurende prioriteit aan de verwachte voordelen die zal Creëer de meeste waarde voor de Business van onze klanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *